Survey-Stander

Nemt og professionelt
 Løsningen som sikrer at din virksomhed nemt og professionelt kan indsamle oplysninger i forbindelse med spørgeskemaer, kundemålinger, evalueringer af kurser og seminarer, medarbejderanalyse og arbejdspladsvurdering. Survey-Standeren fremstår som et professionelt redskab over for dine kunder, og sikrer anonymitet for brugeren.

Med Survey-Standeren kan I nemt spørge jeres kunder, medarbejdere, kursister eller klienter om det I ønsker. Standeren er egnet til brug mange steder: i forretningen, i kantinen, på værkstedet, i forhallen, på kontoret, i mødelokalet eller hvor I nu ønsker det. 

Små og store opgaver
 Survey-Standeren kan bruges til både små og store opgaver. Typisk vil man bruge én stander som opstilles et passende og strategisk sted. Ved større arrangementer, eksempelvis foredrag, kurser, virksomheder  med flere afdelinger eller lokaliteter med flere udgange, kan der opstilles flere standere. Standerne kan have samme opsætning eller individuel opsætning, alt efter jeres ønsker.

Leveres klar til brug
 Survey-Standeren leveres sammen med reklamebanner klar til brug, og opsættes nemt et passende sted. Standeren afhentes igen når I er færdige. I bestemmer selv hvad spørgeskemaet skal indeholde af spørgsmål, både udformning og antal. I skal stort set ikke foretage jer noget.

Præcist analyseresultat
 Når I er færdige med Survey-Standeren og målingen er afsluttet, modtager I et detaljeret resultat af analysen.


Priser
 Survey-Standeren lejes på dags eller uge-basis, og fås med forskellige analysepakker, alt efter jeres behov og ønsker. Se mere under produkter og priser.